Advertisement

Βίλια Φωτιά : Φωτιά και στα Βίλια Αττικής! (VIDEO) : Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο.

Βίλια Φωτιά : Φωτιά και στα Βίλια Αττικής! (VIDEO) : Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο.. Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων.

Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών.

Φωτιά στα Βίλια - Εκκενώνεται ο οικισμός Βενίζα | Reader
Φωτιά στα Βίλια - Εκκενώνεται ο οικισμός Βενίζα | Reader from www.reader.gr
Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχώς να ενισχύονται. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα.

Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί και ένα γηροκομείο, αυτό της «παναγίας φανερωμένης». Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Συνολικά στα βίλια επιχειρούν εννέα ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη.

Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Μάχη να προλάβουν το σκοτάδι για να περιοριστεί η φωτιά ...
Μάχη να προλάβουν το σκοτάδι για να περιοριστεί η φωτιά ... from www.iefimerida.gr
Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί και ένα γηροκομείο, αυτό της «παναγίας φανερωμένης». Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το.

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι.

Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ.

Φωτιά στα Βίλια: Καίει δασική έκταση με πυκνή βλάστηση
Φωτιά στα Βίλια: Καίει δασική έκταση με πυκνή βλάστηση from 1.bp.blogspot.com
Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχώς να ενισχύονται. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα.

Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Posting Komentar

0 Komentar